Belvárosi Kávéház

A Kávéház Szekszárd város szívében a sétálóutcában található, közvetlenül a Szász Söröző és Étterem mellett. Városunk számos nevezetességétől szinte karnyújtásnyira vagyunk.

 

Cukrász és péksütemények, saláták, szendvicsek, facsart gyümölcslevek, legfinomabb olasz kávé és kávékülönlegességek, turmixok, shakek, kevert italok, koktélok, teák.

 

Férőhelyek Belvárosi Kávéház: 40 fő dohányzó/nemdohányzó rész

Terasz: 30 fő májustól-szeptemberig

 

Nyitva tartás:

Hétfő-Csütörtök: 8h-22h

Péntek: 8h-24h

Szombat: 9h-24h

Vasárnap: 9h-22h

 

Parkolás: Kávéháztól 50-100 méterre lévő  fizetős parkolótéren.

Itallap: magyar, angol

 

Fizetési lehetőségek:

 

Készpénz mellett lehetőség van bankkártyás fizetésre, elfogadunk étkezési utalványt - Chéque Dejuner, Edenred (volt Ticket Restaurant), Sodexho, Puebla. OTP cafeteria kártya, Multi-pay kártya és Üdülési csekket.
Továbbá lehetőség van még az általunk kiadott mágneskártyás fizetésre. Használata: Ön befizet egy összeget (a felsorolt fizetési lehetõségek bármelyikével) ezt mi rátöltjük az Ön nevével és egy kóddal ellátott mágneskártyára.

Bármikor jön hozzánk fogyasztását ezzel a kártyával fizeti, melyről mindig kap egy bizonylatot rajta a fogyasztás összegével és a még rendelkezésre álló összeggel. Kitűnő lehetőség: ajándéknak családunknak, kollégáknak stb.

 

Vállaljuk előadóestek, könyvdedikálások, sajtótájékoztatók, egyéb kisebb rendezvények szervezését és lebonyolítását is.

Lehetőséget adunk a megyében élő amatőr művészeknek, hogy kiállíthassák munkáikat.
Zeneiskola kitűnő tanára  Pecze István rendszeresen szervez kis házi koncerteket a zeneiskola növendékeinek a kávéházba.


ticket-restaurant

Sodexo

Multi-Pay_198x40px_logo

cd

udulesi_csekk

 

Cafeteria_matrica