Referenciák


"Fiatalként számos kellemes estét töltöttem a Szász Sörözőben, a város egyetlen stabil találkozási pontján. Hova menjünk este kérdésre adódott az egyértelmű válasz: a Szászba. A régi – és a mai még inkább - Szász is rendelkezett egy olyan barátságos légkörrel, ami vonzotta a városlakókat.
Bank vezetőként számos rendezvényt, Ügyféltalálkozót szerveztünk közösen. Ezek mindegyikére a pontosság, precizitás és a kimagasló Vendég kezelés volt a jellemző. A rendezvények nagy része idegen helyen, kitelepülés szerűen valósult meg, de ezt a nehézséget minden gond nélkül megoldotta a csapat. A CSAPAT, amely jól összeszokott és fél szavakból is érti egymást.
Jelenleg a turizmusban, vendéglátásban dolgozóként látom azt, hogy mi minden kell, ahhoz, hogy a Vendég jól érezze magát valahol, szeressen visszatérni valahova. Ennek titkát a Keszthelyi család tudja, ezért folyamatosan sokat tesz, fejleszt és megújul. A Belvárosi Kávéház elsőként teremtette meg azt a légkört, amihez én – és a telítettségből ítélve sokan mások is – erősen kötődöm.
Ma a fenti kapcsolaton kívül baráti szálak is fűznek, elsősorban Szabolcshoz, akire mindig számíthatok, legyen szó családi ünnep megszervezéséről, vagy borkóstolóról a Barátaimmal.
Nekem a mai napig a Keszthelyi család képviseli a magas színvonalú Vendéglátást Szekszárdon!"

Vitéz Attila

Korábban a turizmusban és vendéglátásban dolgozóként

MKB Bank Fiókvezető

7100 Szekszárd, Garay tér 8.

mkb_bank_logo_kicsi"CabTec Kft. 2007 óta üzleti partnere a Szász Söröző Étteremnek.
Először az évente megrendezett nyári fesztiválunk lebonyolításával bíztuk meg a céget, majd 2009-ben vezetésünk úgy döntött, hogy dolgozóinak - új hagyományként - karácsonyi vacsorát rendez, mely hangulat megteremtését - mind látványban, mind ízben - ugyancsak a Keszthelyiné és Társai Bt.-re bíztuk. Nem csalódtunk.
Cégünk vezetése maximálisan elégedett a vállalkozás munkavégzésével, ami leginkább abban mutatkozik meg, hogy a CabTec Kft. nyári és téli rendezvényeit mindig a Szász Söröző és Étteremmel bonyolítatja.
Köszönettel tartozunk Nekik a színvonalas szolgáltatásért.

CabTec Kft.

http://www.cabtec.eu/hu/

CABTEC_logo


"Az Alisca Bau Zrt. az elmúlt 5 évben tartott rendezvényein a Keszthelyiné és Társai Bt-vel dolgozott együtt. Azért ragaszkodunk a céghez, mert ahogy azt az egyéb más városi rendezvényeken is tapasztaljuk, ahol ők vannak jelen, ott biztos a színvonalas vendéglátás. Az ételsoraik, azok elkészítése, tálalása mindig magasszintű szaktudásról tesz tanúbizonyságot, ennek élvezeti értékét növeli a terítés, a díszítés. Minden a nagykönyvben megírtak szerint zajlik: pontosak, precízek, egy kellemes csapat és ami nem elhanyagolható tény: áraik nem szaladtak az égbe. Családunkkal gyakran látogatjuk éttermüket is, amely szintén a profizmussal jellemezhető."

 

Korcsmár István

Vezérigazgató

Alisca Bau Zrt.
http://www.aliscabau.hu/

alisca_logo2„Szekszárd meghatározó vendéglátó, vendégfogadó dinasztiája a Keszthelyi család, mintegy negyed évszázada. Második generációjuk is mind vendéglátó egységeikben, mind a közétkeztetésben méltán vívtak ki elismerést maguknak.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat évente megszervezett jótékonysági Erzsébet-bálját több mint másfél évtizede megszakítás nélkül velük együtt rendezzük. Az ő vendéglátásuk, kínálatuk sokfélesége, az ízek harmóniája mindenkor a bálozók elégedettséget vívta ki. Az asztalok elrendezésével, a terem visszafogottan elegáns dekorálásával a jótékonysági bál alaphangulatának megteremtéséhez is nagyban hozzájárultak. A jó étkeken kívül udvariasságuk, a jó ügyhöz méltó hozzáállásuk is mindenkor nagyon imponáló volt.
A bál sikerén kívül minden alkalommal fontos volt számukra az is, hogy adományukkal segítsék karitatív munkánkat.
Másnak is ajánlom jó szívvel vendéglátásukat.”


Lemle Béláné
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat
szekszárdi csoportjának vezetője
http://www.maltai.hu/

mmsz_logo_hu

 


"A Goldkern Kft. mezőgazdasági termények nagykereskedelmével foglalkozik 1995 óta.
A cég telephelye Szekszárd, Munkácsy u. 11. szám alatt található.
Üzleti – akár külföldi - partnereinket szívesen invitáljuk a Belvárosi Kávéházba vagy fogyasztunk el velük egy közös ebédet a közeli Szász Söröző Étteremben. Az Étterem évek óta a vezetőség kedvelt vendéglátó helye is egy-egy értekezletet követően. A sétálóutca hangulata nyáron a teraszon, a különtermek nyújtotta zárkörű elhelyezés, valamint a sokszínű étlap, a finom ételek és borok mind-mind szempontok számunkra a választás során. Partnertalálkozónk alkalmával külső helyszínen megelégedésünkre szolgált az összeállított ételsor minősége és a terítés-felszolgálás összhangja. ... jó szívvel ajánljuk ismerőseinknek!"

 


Takács Zoltánné
Ügyvezető

Goldkern Kft

www.goldkern.hu

goldkernlogoszines"A Dévai Szent Ferenc Alapítvány hagyományos jótékonysági bálját több, mint tíz éve rendezik Szekszárdon.
Az erdélyi árvák megsegítésére létrejött esten ugyancsak a Keszthelyiné és Társai Bt. szolgáltat. Dr. Madarassy Ágnes, a bál szervezője és egyben a Dévai Szent Ferenc Alapítvány kuratóriumi tagja régóta ápol jó kapcsolatot a vállalkozást vivő családdal, így jól ismeri az általuk végzett magas szakmai színvonalú munkát. Választását azonban az a tény is erősítette, hogy ahogy a bálon részt vevő több 100 adakozót, úgy a céget is egyfajta jótékony szellem vezérli. Ez a munka egyben karitatív tevékenység is, ahol ugyanaz a cél: maximumot nyújtani. A bál méltóságát emeli az ahhoz illő dekoráció és menüsor, melyet a Keszthelyiné és Társai Bt.évről évre biztosít, de a szolgáltatás árai itt természetesen jóval elmaradnak a megszokottól, ezzel is támogatva az erdélyi árvákat felkaroló alapítványt, Böjte Csaba szellemiségét."

Dr. Madarassy Ágnes

Kuratóriumi tag

Dévai Szent Ferenc Alapítvány

www.devaigyerekek.hu

 

 devai_logo

 

István Csaba

Általános Igazgató

Tolnagró Állatgyógyászati Kft.

www.tolnagro.hu

 

tolnagro

 

 

Puskás Imre

Elnök

Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal

www.tolnamegye.hu
tolnamegye_logo

 

 

 

 

A teljesség igénye nélkül:


Samsonite Kft. 15. születésnap (250 fő)

Ford Autószalon (FX Autóház) megnyitó (150 fő)

Honda Szalon megnyitó (100 fő)

Babits Mihály Megyei Művelődési központ felújítás utáni átadása (450 fő)

HVB Bankfiók megnyitása (250 fő)

OTP Bank Szekszárdi Fiók (120 fő)

Országos Orvos Konferencia (350 fő)

Bata Ital Nagykereskedelmi Kft. Partner Parti (700 fő)