Referenciák


  • Kávéházi randevúk – beszélgetések
   A Belvárosi Kávéházban


   A Szekszárdi Vasárnap címbéli rovata lassan a 20. születésnapjához érkezik.
   A Belvárosi Kávéház megnyitása óta ad otthont ennek az érdekes embereket bemutató, egész oldalas olvasmánynak.
   A „Kávéházi randevú” című sorozat, - amelyből két kötet látott napvilágot 300 szekszárdi lakóssal készült interjúval, - „Kávé dupla habbal” címmel folytatódott, ahol két interjúalany mesél életéről, munkájáról, hobbyjáról, miközben az olvasók láthatják az újságban a velük való beszélgetés közben készült képeket. 
   A Városközpontban lévő Belvárosi Kávéházba szívesen jönnek az interjúalanyok, sokan már ismerik az ottani minőségi vendéglátást, a meghitt, elegáns környezetet, s akik még nem, örömmel fedezik fel, s sokan közülük törzsvendégekké válnak. 
   Mint a sorozat írója örömmel készítem a beszélgetéseket ebben a patinás kávéházban, ahol a személyzet kedvessége, szakmai tudása, semmi kívánni valót nem hagy maga után. 
   A Belvárosi Kávéház vendégszeretetét élvezve, az interjúalanyok örömmel fogadják a meghívást, s a beszélgetések egy – egy finom kávé, cappucinó, üdítő mellett sokszor órákig is elhúzódnak.
   A sorozat jövőre ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, azt követően úgy döntöttem, hogy befejezem ezt a sorozatot.
   Viszont a Belvárosi Kávéházban való „vendégeskedést” egy új, s talán még izgalmasabb sorozattal folytatom, amelynek címét és témáját még nem árulhatom el. A helyszín az egyedüli biztos pont. Ott ahol a sorozat szereplői, jómagam a sorozat írója, a sorozat fotósai, mindig szívesen látott vendégek vagyunk, az pedig nem más, mint a Belvárosi Kávéház.

Sas Erzsébet újságíró

http://www.tolnaart.hu/sas/index.htm