Tradicionális olasz pörkölésű kávénkat az Illy, világos – újhullámos pörkölésű kávénkat az Umami biztosítja, melynek fajtája folyamatosan változik, érdeklődjön kollégáinktól.

 

 

Risretto

(A kávé legfinomabb része, igazi íz bomba 18-23 ml mennyiségeben.)

390 Ft
Espresso

(Ez maga a „kávé”! Aromás, alacsony koffein tartalmú, 20-25 ml cremás kávéital.)

390 Ft
Lungo

(Espresso alap és forró víz, a klasszikus hosszú kávé,  durva csersavak nélkül.)

390 Ft
Doppio

(Egy jó nagy löket! Az espresso duplán engedve.)

780 Ft
Espresso macchiato

(Egy espresso tejhabbal foltozva.)

430 Ft
Marocchino

(Holland kakaóporral meghintett espresso, felgőzölt tejjel felöntve.)

470 Ft
Cortado

(A cappuccino „kistestvére”, világos pörkölésű kávéból, vékony tejhabbal befejezve.)

430 Ft
Cappucino

(Talán a második legismertebb kávéital, az espresso és a tejkrém házassága.)

470 Ft
Flat white

(A dupla ristretto igazán intenzívé teszi, a cappuccino-nál vékonyabb tejhab pedig tökéletesíti a sokak által szeretett kávé és tej házasságot.)

860 Ft
Caffe latte

(Egy espresso és a tejkrém egyvelege, melynek eredménye egy klasszikus tejeskávé.)

550 Ft
Latte macchiato

(Felhabosított vastagabbra hagyott tejhab, egy espresso-val rétegezve.)

550 Ft
Siliciano 

(Az alapja egy finomra aprított és nádcukorral összeprésel narancshéj, melyre egy sötétebb pörkölésű espresso-t engedünk.)

470 Ft
Jeges kávé

(Egy hosszabbra hagyott espresso, minimális cukorszirup, jég és tej egyvelege.)

500 Ft
Jeges kávé fagyival

(Az előző kávéital kiegészülve egy gombóc vanília fagylattal.)

800 Ft
Affogato

(Egy gombóc vanília fagyi egy espresso-val nyakon öntve.)

640 Ft
Shakerato

(Egy hideg kávéital tej és fagylalt nélkül: espresso és jég összeshakelve.)

540 Ft
Ír kávé

(Espresso technológiával készített kávéval, whisky alapú, tejszínnel befejezett kávékoktél.)

1490 Ft

 
(Kávéinkat koffeinmentes változatban is elkészítjük!)

(Tej alapú kávéink rendelhetők, növényi illetve laktóz-mentes tejjel is! A növényi itallal készült kávéinkra felárat számolunk.)

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Ok