Tradicionális olasz pörkölésű kávénkat az Illy, világos – újhullámos pörkölésű kávénkat az Umami biztosítja, melynek fajtája folyamatosan változik, érdeklődjön kollégáinktól.

 

 

Risretto

(A kávé legfinomabb része, igazi íz bomba 18-23 ml mennyiségeben.)

480 Ft
Espresso

(Ez maga a „kávé”! Aromás, alacsony koffein tartalmú, 20-25 ml cremás kávéital.)

480 Ft
Lungo

(Espresso alap és forró víz, a klasszikus hosszú kávé,  durva csersavak nélkül.)

480 Ft
Doppio

(Egy jó nagy löket! Az espresso duplán engedve.)

980 Ft
Espresso macchiato

(Egy espresso tejhabbal foltozva.)

555 Ft
Marocchino

(Holland kakaóporral meghintett espresso, felgőzölt tejjel felöntve.)

630 Ft
Cortado

(A cappuccino „kistestvére”, világos pörkölésű kávéból, vékony tejhabbal befejezve.)

555 Ft
Cappucino

(Talán a második legismertebb kávéital, az espresso és a tejkrém házassága.)

630 Ft
Flat white

(A dupla ristretto igazán intenzívé teszi, a cappuccino-nál vékonyabb tejhab pedig tökéletesíti a sokak által szeretett kávé és tej házasságot.)

1110 Ft
Caffe latte

(Egy espresso és a tejkrém egyvelege, melynek eredménye egy klasszikus tejeskávé.)

780 Ft
Latte macchiato

(Felhabosított vastagabbra hagyott tejhab, egy espresso-val rétegezve.)

780 Ft
Siliciano 

(Az alapja egy finomra aprított és nádcukorral összeprésel narancshéj, melyre egy sötétebb pörkölésű espresso-t engedünk.)

580 Ft
Jeges kávé

(Egy hosszabbra hagyott espresso, minimális cukorszirup, jég és tej egyvelege.)

780 Ft
Jeges kávé fagyival

(Az előző kávéital kiegészülve egy gombóc vanília fagylattal.)

1080 Ft
Affogato

(Egy gombóc vanília fagyi egy espresso-val nyakon öntve.)

780 Ft
Shakerato

(Egy hideg kávéital tej és fagylalt nélkül: espresso és jég összeshakelve.)

600 Ft
Ír kávé

(Espresso technológiával készített kávéval, whisky alapú, tejszínnel befejezett kávékoktél.)

1660 Ft

 
(Kávéinkat koffeinmentes változatban is elkészítjük!)

(Tej alapú kávéink rendelhetők, növényi illetve laktóz-mentes tejjel is! A növényi itallal készült kávéinkra felárat számolunk.)

Honlapunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Az oldal használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.
Ok